Nieuw: card sorting is nu beschikbaar! Lees meer.

User Sense

Making the digital world more human

Bij User Sense hebben we een sterke passie voor het verbeteren van digitale producten met behulp van UX-onderzoek. Met behulp van datagedreven inzichten van echte gebruikers helpen we bedrijven gebruiksvriendelijke producten te ontwerpen.

Boek een demo Aanmelden als tester

Persoonlijke aanpak

Een persoonlijke aanpak. Zowel naar testers als naar klanten. 

Transparant

Geen verrassingen achteraf door transparante tarieven.

Privacy first

De privacy van onze gebruikers staat vooraan.

Hoe het is begonnen

Focus op Europa

Werken als tester

Vacatures

Het is december 2018 als Tim van der Gouwe op een regenachtige winterdag voor het eerst in aanraking komt met user testing. Van het regelen van een locatie tot het klaarzetten van de apparatuur en het verzorgen van de respondentenwerving.

“Zoiets waardevols moet toch efficiënter kunnen?” was zijn gedachte.

Na een behoefteonderzoek werd het duidelijk: remote UX-onderzoek heeft potentie en de internationale concurrentie is onvoldoende in staat om de Europese markt te bedienen. Met deze conclusie greep Tim naar de telefoon en belde hij zijn oud-leraar informatica van de middelbare school, Frank Buijze, op. En nog diezelfde avond kwamen ze tot de conclusie: deze uitdaging gaan we samen aan.

Na een lange ontwikkelperiode waarin Frank in de avonduren, weekenden en schoolvakanties het fundament voor User Sense bouwde was het in juni 2020 dan eindelijk zover: User Sense gaat live.

Wil je ons echt leren kennen?

Boek dan een vrijblijvende kennismaking. 

Boek kennismaking
Opbouw van lokale testerdatabase

Wij investeren in het opbouwen van lokale testerpools. Dat met als doel om alle Europese markten te kunnen bedienen. We zijn het sterks vertegenwoordigd in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Spanje en het Verenigd Koninkrijk.

Gelokaliseerde en vertaalde versie van het platform

Om ervoor te zorgen dat we testers kunnen werven die representatief zijn voor de samenleving in een bepaald land, investeren wij in het lokaliseren en vertalen van ons platform. Zo voorkomen we een bias. 

Deelname in de lokale taal

We proberen testers zoveel mogelijk deel te laten nemen in de lokale taal. Zo kunnen al onze unmoderated user tests worden voorzien van ondertiteling. Voor sessies met een interviewer werken wij samen met lokale partners. 

Maximale flexibiliteit

Meld je aan als tester zonder ergens aan vast te zitten. JIj bepaalt voor welke onderzoeken je je inschrijft en wanneer je hieraan deelneemt. Er is geen minimum en maximum, dus je hebt volledige vrijheid. 

Eerlijke vergoedingen

Wij werken met eerlijke vergoedingen die netjes worden uitbetaald op je bankrekening. Binnen twee werkdagen. Hier lees je meer over de vergoedingen waarmee wij werken.

Beveiligde omgeving en opslage

We respecteren jouw privacy en hebben verschillende maatregelen getroffen om deze te kunnen waarborgen. Zo vinden alle sessies plaats via een beveiligde verbinding en worden de opnames in Europa opgeslagen. Ook kun je jouw account altijd weer verwijderen. 

Help mee aan betere websites

Maak een testeraccount bij ons aan. 

Aanmelden als tester
Op zoek naar freelancers

We zijn actief op zoek naar freelancers die vloeiend zijn in het Duits, Frans en Spaans. Ook voor andere Europese talen staan wij open. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Het team

Een overzicht van een aantal collega's.

Algemeen

Tim van der Gouwe

Development

Frank Buijze

UX-onderzoek

Cas Oosterveld

UX-onderzoek

Michelle Tjioe