Nieuw: card sorting is nu beschikbaar! Lees meer.

User Sense

Vliegensvlug moderated user tests en interviews uitvoeren

Ga zelf met je doelgroep in gesprek. Werf testers uit ons onze database of nodig zelf geworven testers uit. User Sense de sessies laten uitvoeren? Maak dan gebruik van onze onderzoeksservice.

Boek een demo Maak een account aan
Zonder gedoe gesprekken voeren

Jij focust op het onderzoek en het platform regelt de rest. 

Focus op kwaliteit en snelheid

Eigen testers uitnodigen of werf hoge kwaliteit testers binnen 72 uur. 

Transparante tarieven

Geen verborgen kosten door onze transparante tarieven

Sessies met interviewer

Het proces

Testers werven

Zelf geworven testers

Analysemogelijkheden

Automatische opnames van al jouw gesprekken

Alle gesprekken worden automatisch opgenomen, zodat je deze na afloop direct terug kunt kijken. Geen gedoe met toestemming of de AVG, want dat is op voorhand netjes ingeregeld. 

Laat collega’s deelnemen of live meekijken

Voer samen met je collega’s onderzoek uit. Van actief betrokken door het maken van aantekeningen of simpelweg door het delen van de livestream. 

Geen extensies of plugins betekent geen gedoe

We maken geen gebruik van extensies of plug-ins, wat betekent dat testers eenvoudig deel kunnen nemen. Gewoon via de browser of op mobiel via onze app.

Boek een demo
1 - Test instellen en wervingsmethode kiezen

Geef aan hoe lang de sessies zullen duren en wanneer je deze uit wil voeren. Kies vervolgens om testers te werven via User Sense of nodig zelf geworven testers uit om deel te nemen.

2 - Sessies uitvoeren op mobiel, tablet of pc

Voer de sessies uit via het platform op mobiel, tablet of pc en maak gebruik van de automatische opname. Nodig collega’s uit om aantekeningen te maken en live mee te kijken.

3 - Analyseer de sessies en exporteer de resultaten

Met behulp van automatische transcriptie, aantekeningen en de opnames ga je snel van ruwe data naar concrete inzichten om de gebruikerservaring te verbeteren.

Boek een demo
Werving door heel Europa

Wij kunnen je helpen met het werven van testers door heel Europa. In Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Verenigd Koninkrijk en Spanje zijn wij het sterkst vertegenwoordigd. Maar we kunnen je ook helpen in andere landen.

 

Geen gedoe door reminders, instructies en live support

Beperk het aantal no-shows en technische issues door te werken met testers uit onze pool. Met behulp van reminders, instructies en live support nemen we al het regewerk voor je uit handen.

Kwaliteit van testers staat voorop

De kwaliteit van elk onderzoek valt of staat met de kwaliteit van de testers. Dit snappen wij als geen ander. Om de kwaliteit hoog te houden, werken we met verschillende kwaliteitsmechanismes

Offerte aanvragen
Gebruik een afgeschermde pool

Als je je eigen klanten uitnodigt wil je natuurlijk voorkomen dat zij voor andere onderzoeken worden uitgenodigd. Dit doe je door hen toe te voegen aan een afgeschermde pool. Wel zo handig.

Makkelijk klanten uitnodigen om deel te nemen

Nodig eenvoudig klanten uit om deel te nemen aan de test. Voer een naam en e-mailadres in, waarna alle instructies automatisch worden toegestuurd.

Soepele uitvoering met onze instructies en support

Om zorg te dragen voor een soepele uitvoering, hebben wij uitgebreide instructies beschikbaar. Gaat er toch iets niet goed? Dan leveren wij support.

Automatische transcriptie en ondertiteling

Zie direct wat er werd gezegd. Door de tijdstempels spring je snel naar het bijbehorende fragment. Sessies in een andere taal? Activeer dan de ondertiteling.

Annotations en highlights

Maak samen met je collega's aantekeningen en highlights bij de sessies. Kies ervoor om de aantekeningen achteraf te exporteren in één bestand, zodat je de bevindingen snel kunt samenvatten. Genereer een highlightvideo om de resultaten tot leven te brengen.

Delen en exporteren van de resultaten

Geef collega’s toegang tot het platform. Wil je de resultaten lokaal opslaan? Exporteer dan alle opnames, aantekeningen, transcripties en de gemaakte highlights.

 
Transcripties, aantekeningen, highlights en metrics.

7 tips voor het modereren van user tests en interviews

Onze onderzoekers hebben zeven tips voor het modereren van interviews en user tests voor je op een rijtje gezet. Haal het meeste uit jouw volgende onderzoek en bekijk de tips. 

Naar artikel

Veelgestelde vragen

Hieronder staan de meest gestelde vragen en antwoorden. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op. 

Ja. Wij voldoen aan alle privacywetgeving die op dit moment van kracht zijn, waaronder ook de AVG. De verwerking en opslag van onze data vindt plaats binnen Europa. Specifieke vragen rondom ons beleid? Neem dan contact met ons op.

We hebben een reeks aan kwaliteitsmechanismes ingebouwd om de juiste testers te kunnen werven voor elk onderzoek. Los daarvan, checken wij alle unmoderated user tests. Voer je moderated user tests en interviews en en ging er toch iets niet lekker? Dan kun je dat binnen 24 uur aan ons laten weten.

We maken gebruik van verschillende kanalen, variërend van out-of-home-advertising tot online marketingcampagnes. Zo zorgen we ervoor dat ons panel een goede afspiegeling is van de samenleving. In het buitenland zorgen we ervoor dat we een vertaalde en lokale versie van ons platform aanbieden, zodat we ook daar een representatief panel op kunnen bouwen.

Ja, wij werken met verschillende bulkpakketten. Log hiervoor in op het dashboard en ga naar 'Credits' om de verschillende pakketten in te zien. Je kan natuurlijk ook contact met ons opnemen.

Wij opereren in alle Europese markten. Wij zijn het sterkst vertegenwoordigd in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en Spanje. Onze wervings-en onderzoeksservice is beschikbaar in heel Europa. 

Ja, wij kunnen zorgdragen voor de testervergoedingen. Wij maken alle testervergoedingen over naar de bankrekening van de tester binnen 2 werkdagen.

Ja, het is mogelijk om zelf geworven testers uit te nodigen via het platform.

Absoluut. Alle Europese agencies zijn bij ons welkom. Los van een agency-account, kun je je als agency aansluiten bij het User Sense Agency Network.

Kennisbank

Leer meer over het uitvoeren van UX-onderzoek met deze artikelen.