Uitgevoerd door het UX-team

Full service via het User Sense platform

Jij bepaalt wat je wil weten, het UX-team van User Sense voert het onderzoek voor jullie uit.

UX-intake en kick-off

Samen met de UX-onderzoeker stel je de onderzoeksvragen en het testplan op.

Uitvoering via het platform

De werving van respondenten en uitvoering verloopt via het platform.

UX-rapport en advies

De bevindingen worden gepresenteerd in een duidelijk UX-rapport en highlightvideo.

UX-intake en kick-off

Na de gratis UX-intake, volgt de kick-off meeting van het onderzoek waar alle stakeholders bij kunnen aanschuiven. Het doel van deze meeting is om duidelijk en afgebakende onderzoeksvragen op te stellen, zodat we een testplan kunnen maken dat naadloos aansluit bij de doelstellingen van de organisatie.

Ook stellen we in deze meeting de respondentenprofielen op. Hierbij maken we een combinatie maken tussen demografische kenmerken en gedragscriteria. Op die manier zijn we er zeker van dat de respondenten overeenkomen met de doelgroep. De werving, screening en uitbetaling van respondenten verloopt via het platform van User Sense.

Uitvoering via het platform

Het platform van User Sense neemt al het regelwerk uit handen en nodigt respondenten die in aanmerking komen uit om deel te nemen aan het onderzoek. Respondenten maken de test via de applicaties van User Sense, waardoor ze niet af hoeven te reizen naar locatie. Dit spaart tijd, geld en zorgt daarnaast ook voor kwalitatief goede respondenten.

Wat zijn de voordelen van een usability platform?

  • Respondenten maken de test vanuit huis op een moment naar keuze. Hierdoor zijn ook lastige doelgroepen goed te bereiken.
  • Respondenten maken de test vanuit een omgeving waar ze zich op hun gemak voelen. Hierdoor krijg je eerlijke feedback waar je echt wat mee kunt.
  • Toegang tot een internationale pool met 10 000 testers in Nederland, België, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk

UX-rapportage en advies

Het UX-team van User Sense gaat aan de slag met de analyse van de testsessies en vat de bevindingen voor je samen in een duidelijk onderzoeksrapport. Hieruit volgen concrete actiepunten, waardoor je gelijk met de bevindingen en het advies uit de voeten kunt. 

Via het dashboard krijg je volledige toegang tot de testsessies die zijn afgenomen, zodat je deze zelf ook kunt bekijken. Ook knippen we de meest interessante fragmenten uit de testsessies voor je op en voegen we deze samen in een highlightvideo van vijf tot tien minuten. 

Ideaal om door te sturen naar het ontwikkelteam of te laten zien tijdens een presentatie. 

Meer weten over hoe gebruikersonderzoek kan leiden tot hogere conversie? Download dan onze whitepaper. 

Samen op weg naar meer tevreden gebruikers?

Boek dan een vrijblijvende kennismaking met ons in, zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.