Nieuw: card sorting is nu beschikbaar! Lees meer.

User Sense

Respondenten werven? Wij regelen het voor je.

Verzeker jezelf van hoge kwaliteit door te werken met respondenten uit onze database. Gebruik ons platform om testers te werven uit onze pool of laat je ontzorgen met onze wervingsservice. 

  • Ruime ervaring met respondentenwerving van B2C en B2B-doelgroepen
  • Realtime inzage in de voortgang van de werving via het platform
  • Mogelijk voor kwalitatief en kwantitatief onderzoek
Gratis offerte aanvragen Bekijk tarieven

Kunnen wij respondenten uit jouw doelgroep werven?

Laat ons weten waar je naar op zoek bent. 

Haalbaarheidscheck uitvoeren
Meer dan 50 000 respondenten

Wij helpen je met het werven in B2C en B2B-doelgroepen. 

Focus op snelheid en kwaliteit

Wij werven de hoge kwaliteit respondenten binnen 72 uur. 

Geen verrassingen achteraf

Door onze vaste tarieven weet je op voorhand waar je aan toe bent. 

Wervingsservice

Wervingsproces

Online onderzoek

Onderzoek op locatie

Over onze pool

Onze experts leiden het wervingsproces in goede banen

Van het screenen van de aanmeldingen tot het verzorgen van de planning en leveren van support. Liever zelf aan de slag? Gebruik dan ons platform om zelf respondenten te werven uit onze pool.

Respondenten werven door heel Europa

Werven buiten de landsgrenzen? Wij helpen je met het vinden van geschikte respondenten. Hiervoor gebruiken we onze eigen pool en werken we samen met lokale partners.

Gratis gebruik van het platform 

Wanneer je gebruikt maakt van onze wervingsservice, maak je gratis gebruik van ons platform. Hierdoor beperken we het aantal technische issues en kun je in mum van tijd de resultaten analyseren.

1 - Geef de wervingscriteria aan ons door

Geef de criteria door waar de respondenten aan moeten voldoen. Hierna stellen onze experts de screener op en worden respondenten uitgenodigd zich aan te melden voor het onderzoek.

2 - Handmatige controle of automatisch inplannen

Krijg de mogelijkheid om de voortgang van de werving live in te zien. Geef handmatig akkoord op de geworven respondenten of kies voor automatisch inplannen.

3 - Uitvoering van de sessies online of op locatie

Voer de sessies uit en maak daarbij gratis gebruik van het platform. Om er zeker van te zijn dat alles soepel verloopt, staat een expert van User Sense stand-by op de onderzoeksdagen.

Werven voor user tests, interviews en focusgroepen

Aan de slag met kwalitatief UX-onderzoek? Wij werven de juiste respondenten voor het uitvoeren van jouw user tests of interviews.

Respondenten werven voor het invullen van enquêtes

Enquêtes uitzetten onder grote aantallen? Wij zorgen ervoor dat respondenten binnen de doelgroep de enquêtes in mum van tijd invullen.

Geen gedoe door reminders, instructies en live support

Om de onderzoeksdagen soepel te laten verlopen, versturen we meerdere reminders en uitgebreide instructies. Gaat er toch iets niet goed? Onze experts staan paraat op de ingeplande momenten.

Beschikbaar in Nederland, België en Duitsland

Wij zorgen ervoor dat je onderzoek op locatie in Nederland, België of Duitsland kunt uitvoeren. Van het werven van respondenten tot aan het huren van een lab.

In een UX-Lab of locatie naar keuze

Jij bepaalt waar je het onderzoek uitvoert en wij zorgen ervoor dat de respondenten worden geworven. Van een gehuurd UX-lab tot bij jullie op kantoor.

Van 30 minuten tot een hele dag

Jij bepaalt hoeveel tijd je nodig hebt van de respondent. Wij werven de testers en keren binnen twee werkdagen na afronding een passende vergoeding uit.

Kwaliteit is onze grootste prioriteit

Respondenten kunnen UX-onderzoek maken of breken. Wij investeren daarom flink in het werven van de juiste respondenten. Hier lees je meer over hoe we kwaliteit waarborgen.

Goede afspiegeling van de samenleving

De respondentendatabase is opgebouwd met behulp van verschillende kanalen. Hierdoor is er een goede spreiding binnen ons bestand, waardoor we alle lagen van de bevolking kunnen bereiken.

Respondentenwerving door heel Europa

Wij helpen je met het werven van respondenten door heel Europa. Wij zijn het sterkst vertegenwoordigd in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk. Maar ook in andere markten kunnen we je helpen. 

 
Meer weten over onze respondentendatabase?

Download gratis de infographic. 

Download infographic

Kunnen we respondenten uit jouw doelgroep werven?

Laat weten naar welke profielen je op zoek bent, zodat we je een inschatting kunnen geven. Je mag een reactie van ons verwachten binnen één werkdag. 

Contact opnemen

Veelgestelde vragen

Hieronder staan de meest gestelde vragen en antwoorden. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op. 

Ja. Wij voldoen aan alle privacywetgeving die op dit moment van kracht zijn, waaronder ook de AVG. De verwerking en opslag van onze data vindt plaats binnen Europa. Specifieke vragen rondom ons beleid? Neem dan contact met ons op.

We hebben een reeks aan kwaliteitsmechanismes ingebouwd om de juiste testers te kunnen werven voor elk onderzoek. Los daarvan, checken wij alle unmoderated user tests. Voer je moderated user tests en interviews en en ging er toch iets niet lekker? Dan kun je dat binnen 24 uur aan ons laten weten.

We maken gebruik van verschillende kanalen, variërend van out-of-home-advertising tot online marketingcampagnes. Zo zorgen we ervoor dat ons panel een goede afspiegeling is van de samenleving. In het buitenland zorgen we ervoor dat we een vertaalde en lokale versie van ons platform aanbieden, zodat we ook daar een representatief panel op kunnen bouwen.

Ja, wij werken met verschillende bulkpakketten. Log hiervoor in op het dashboard en ga naar 'Credits' om de verschillende pakketten in te zien. Je kan natuurlijk ook contact met ons opnemen.

Wij opereren in alle Europese markten. Wij zijn het sterkst vertegenwoordigd in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en Spanje. Onze wervings-en onderzoeksservice is beschikbaar in heel Europa. 

Ja, wij kunnen zorgdragen voor de testervergoedingen. Wij maken alle testervergoedingen over naar de bankrekening van de tester binnen 2 werkdagen.

Ja, het is mogelijk om zelf geworven testers uit te nodigen via het platform.

Absoluut. Alle Europese agencies zijn bij ons welkom. Los van een agency-account, kun je je als agency aansluiten bij het User Sense Agency Network.

Kennisbank

Leer meer over het uitvoeren van UX-onderzoek met deze artikelen.